Kutahya Deprem

Kütahya Simav ardarda depremlerle sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFADın verilerine göre.


Haberler Panosundaki Pin

Kütahyanın yanı sıra çevre illerde de hissedilen.

Kutahya deprem. Son dakika deprem haberi Kütahyadan geldi. İlçedeki Aydınlar mevkiinde saat 1404 sularında yaşanan deprem birçok çevre kentten hissedildi. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen deprem Manisanın Demirci ilçesinde de tüm şiddetini gösterdi. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 50 olarak açıkladı.

Depremde şu ana kadar. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 31 Ağustos 2021 Salı - 1413 Son Güncelleme.

Son dakika haberine göre Kütahyada öğle saatlerinde bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken Afyonkarahisar ve Eskişehirde de hissedildi. Saat 0600 sularında meydana gelen depremin derinliği 701 kilometre enlemi 390295 ve boylamı 296541 olarak ölçüldü.

Afyon Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildi. Kütahyada 5 büyüklüğünde deprem. 30 Mart 2007 Tavsanli Depremi.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirtti. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirtti. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan.

Deprem çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Deprem anı bir çok iş yeri market ve mobese tarafın. Kütahya İlinde Gerçekleşen Son Deprem 19 Temmuz 2021 Tarihinde 1509 Saatinde 12 Şiddetinde Meydana Gelmiştir.

Saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFADın son dakika açıklamasına göre saat 0600 sularında merkez üssü KUTAHYA GEDIZ olan 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Kütahya nın Altıntaş ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kütahyada saat 1404te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem sonrasında vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. KUTAHYA ilinin GEDIZ ilçesinde 38 şiddetinde deprem meydana geldi.

Deprem Bilgilendirme Videosu Yukarıda bilgisi verilen deprem 30 Mart 2007 Tarihinde Kütahya İlinin Tavsanli İlçesinde 29 Şiddetinde Meydana Gelmiştir. Kütahyada şiddetli deprem. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi.

Haber merkezine göre Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kütahya Valisi Ali Çelik depremde şu ana kadar kendilerine intikal eden bir. 31 08 2021 - 1416 Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 şiddetindeki deprem saat 1404de meydana geldi. 31 Ağustos 2021 Salı 1716. Sosyal medyada çok.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirttiMerkez üssü Kütahyanın. Veriler 10 Dakikada Bir Güncellenmektedir. 31082021 1413 Güncelleme Tarihi.

İlk deprem 60 büyüklüğünde meydana gelirken ardından 46 39 ve 40 büyüklüğünde üç artçı deprem daha oldu. Kandilli Rasathanesine göre deprem 5 kilometre derinlikte gerçekleşti. Depremin 7 kilometre.

Deprem birçok ilden hissedildi.


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


18 Haziran 2015 Sayi 57 Sayfa 3 Kutahya Doruk Gazetesi Gazete


Nusaybin De Topraga Gomulu 3 Ceset Bulundu Haber


Image From Http Www Exploreristanbul Com Image B All Cities Turkey Map Gif Trabzon Canakkale Kutahya


Guncel Panosundaki Pin


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Sn Alim Isik Sozum Sizedir Home Fashion Mimari Betonarme


Tarihtebgn Panosundaki Pin


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Kutahya Simav Depremi Egitim


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Yunanistan Haber Yorum


Kutahya Galeri


Kutahya Tamga Ekibi Deprem Alaninda Alanlar


Son Dakika Ege De Deprem Kutahya Doruk Gazetesi Deprem 2020 Bina Istanbul Gecmis Olsun


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Oguz Topoglu 28 Mart 1970 Kutahya Gediz Depremi Fotograflari Ha Fotograf Tarih Marti Ni

close